Yli 10 vuotta Familton matkaa takana

Vuonna 2011 syntyi ajatus omista tarpeista ryhtyä myymään lemmikkien ruokia sekä tarvikkeita sivutoimisesti ja lähinnä harrastus pohjalta.
Alueellamme eteenkin raakapakasteiden saatavuus on huonoa, joten niiden myymisestä muotoitui meille päätuote ryhmä. Perheessämme kun on 2 koiraa ja 2 kissaa niin omiakin tarpeita on. Hommaa on tehty rennosti arjen lomassa, ihmisläheisesti. Asiakkaiden kanssa on aina saatu hyvin sovittua tuotteiden noutamisista sekä toimituksista. Olemme toimittaneet tuotteita Hämeenkyröön, Karhelle, Kuruun, Ikaalisiin, Tampereelle, Nokialle…
Liiketoimintamme pohjana on ollut se, että pyrimme hoitamaan kaiken mahdollisen ilman ulkopuolisen palveluita, kirjanpitoa lukuunottamatta. Kun viellä olemme toimineet omissa tiloissamme ovat kulumme minimaaliset ja näin olemme pystyneet tarjoamaan hyvin kilpailukykyiset hinnat asiakkaillemme.
Olemme nyt ottaaneet käyttöön uuden verkkokauppapohjaisen tilausjärjestelmän sekä noutokaapin. Voit tehdä tilauksen helposti netissä ja noutaa ”korona turvallisesti” ilman ihmiskontaktia. Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön Klarnan joustavat maksutavat, jonka kautta käytössäsi on mm. kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet
Tervetuloa asiakkaaksemme.

Markku Tonteri
Omistaja / hallinto (Myynti/Markkinointi)

Kehitän ja ylläpidän yrityksen verkkosivustoa, verkkokauppaa ja markkinointia.

Milka Tonteri
Omistaja / Tuoteasiantuntija (Myynti/Markkinointi)

Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi.

Lemmikkimme

Romi
Sekarotuinen

Sekarotuinen Romi on syntynyt v.2010 Isä Shapendoes, emän puolelta mm. Berniä, Belgian paimenkoiraa. Romi on mm. antanut kuononsa yrityksen logoon. Mush raakaliha maittaa ja toisinaan Probooster nappula.

Carlos -Kapu-
Jackrussellinterrieri

Jackrussellinterrieri Kapu on syntynyt vuonna 2018 energinen kaveri joka on aina valmiina viihdyttämään vieraita. Mush raakaliha maittaa ja toisinaan Probooster nappula.

 

Unski
Maatiaiskissa

Vetreä vanhus. Unski on syntynyt V.2006 Unski on märkäruuan ystävä. Kaikki raaka kalat maittaa myös ja mm. broilerin kivipiirat sekä maksa.

Unski siirtyi tähdeksi taivaalle 5.11.2021

Ilpo
Maatiaiskissa

Ilpo, kaikkien kaveri. Syntynyt v.2007. Kuivanappula kissa.
1st. Choice ja Pronature Hollistic maittaa. Märkäruuasta vain kastikkeet.

Ilpo siirtyi tähdeksi taivaalle 5.11.2021