MUSH UUTUUS !

PAKASTEKUIVATTU MUSH HELLÄ FREEZE-DRIED on täydellinen tuote mukaan matkoille, näyttelyihin, kilpailuihin tai vaelluksille. MUSH HELLÄ Freeze-dried sisältää samat erinomaiset ravintoarvot ja laadun kuin raakaruuat. Pakastekuivaus on ainutlaatuinen ja lempeä säilöntämenetelmä, jossa vitamiinit, entsyymit, bakteerit, proteiinit ja etenkin maku säilyvät samalla kun vesi poistetaan tuotteesta.

MUSH valmistaa ravitsevaa ja luonnollista ruokaa koirille, sellaista ruokaa, jota koirat ovat sopeutuneet syömään. Pakastekuivattua rehua ei kypsennetä ja sen ansiosta ruoan ravinnot ovat helposti hyödynnettävissä. Pakastekuivattu MUSH Hellä Freeze-dried on valmistettu MUSH HELLÄ reseptin pohjalta ja tuotteesta on saatavilla kaksi vaihtoehtoa: kana ja nauta. Molemmat vaihtoehdot sisältävät myös hapatettuja vihanneksia, joissa on runsaasti maitohappobakteereja, vitamiini- ja mineraaliseoksen, sekä kala- ja oliiviöljyä, jotka sisältävät hyödyllisiä omega 3-rasvahappoja.

HELLÄ Freeze-dried on nimensä mukainen rehu, joka sopii kaikille koirille kaikissa elämän vaiheissa. Pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis.

Uusi HELLÄ Freeze-dried on täydellinen reissuruoka. Loistava vaihtoehto sinulle, joka olet tottunut antamaan raakaruokaa koirallesi – aina silloin kun et pääse pakastimelle.

MUSH HELLÄ Freeze-dried – kuiva mutta raaka!

Ale!
Varasto loppu

MUSH HELLÄ freeze-dried

MUSH HELLÄ FREEZE-DRIED Kana 250g

80,60 sis.alv.

Varasto loppu

Ale!
Varasto loppu

MUSH HELLÄ freeze-dried

MUSH HELLÄ FREEZE-DRIED Nauta 250g

80,60 sis.alv.

Varasto loppu