MUSH Hellä® on pitkän ja huolellisen kehitystyön tulos– Hellä® täysravintosarjassa toteutuvat kaikki yleisimmin esitetyt tuotetoiveet. Kumpikin Hellä-tuote sisältää vain yhtä proteiininlähdettä (kana tai nauta) ja ne ovat täysin luuttomia. Kalsiuminlähteenä toimii kananmunankuorijauhe. Tuotteisiin sekoitettu hapatettujen kasvisten seos sisältää runsaan kirjon suoliston hyvinvoinnille tärkeitä maitohappobakteereita. Hellä®-sarjan tuotteisiin on myös lisätty laadukas omega-3 kala-oliiviöljyseos, jonka EPA- ja DHA- rasvahapot tutkitusti tukevat kognitiivisia toimintoja, sekä silmien ja sydämen hyvinvointia. Vitamiini- ja hivenaine-esiseos on huolella koostettu laadukkaista yrteistä ja kasveista.

Hellä®-sarjan täysravinnot sopivat erityisen hyvin tukemaan koiran hyvinvointia erilaisissa, jopa haasteellisissa elämänvaiheissa; toipilasaikana, ruoka-aineyliherkkyyksissä, iho- ja anturaongelmissa sekä ikääntyvän koiran ruokinnassa. Hellä®-tuotteet ovat myös erinomainen valinta nappula-raaka-sekaruokintaan sekä raakaruokailua aloitteleville koirille.

Hellä® Kanaa ja Hellä® Nautaa on saatavilla 1 KG kuluttajapakkauksissa ja tuote on muotoiltu Vaisto®-täysravintojen tyyliin, helposti annosteltaviksi lihapulliksi.

Hellä® Kanaa ja Hellä® Nautaa on nyt myös saatavilla pakastekuivattuna 250g pusseissa – pakastekuivattu Hellä® sisältää samat erinomaiset ravintoarvot ja laadun kuin pakastettu Hellä®. Pakastekuivaus on ainutlaatuinen ja lempeä säilöntämenetelmä, jossa vitamiinit, entsyymit, bakteerit, proteiinit ja etenkin maku säilyvät samalla kun vettä poistetaan tuotteesta.

Ale!
Varasto loppu
49,10 sis.alv.

Varasto loppu

Ale!
Varasto loppu
49,10 sis.alv.

Varasto loppu