MUSH B.A.R.F. Basic Mix

MUSH B.A.R.F. Basic® Mix tuotteet ovat täydennysrehuja ja siten niitä ei tule sekoittaa täysravintoihin. Mix-merkinnällä varustetut tuotteet sisältävät valmiiksi jauhettuja BARF-komponentteja eli lihaa, luuta, sisäelimiä tai vihanneksia.

Tyypillinen BARF-ruokavalio koostuu lihasta, raakaluista, sisäelimistä sekä pienestä määrästä kasviksia. Kokonaisuutta on mahdollista täydentää hedelmillä, vihanneksilla sekä munilla, jotka kuuluvat niin ikään BARF-ruokavalioon. Suosittelemme, että itse muodostettu ruokavalio kootaan niin, että se sisältäisi viikkotasolla ainakin kolmea eri lihaa, sekä kalaa noin kerran viikossa.

Mush tuotesarjaan lukeutuu nautaa, sikaa, sika-nautaa, kanaa, kalkkunaa, poroa, hirveä sekä kalaa. Mix-tuotteet luovat hyvän perustan monipuoliselle ruokavaliolle, jota voi täydentää muilla MUSH tuotteilla. MUSH B.A.R.F. Basic® Mix -tuotteet eroavat MUSH B.A.R.F. Vaisto® täysravinnoista siten, ettei täysravintoihin tarvitse lisätä itse mitään.

Jos haluat koostaa koirasi ruokavalion itse, mutta et ole varma mitä kaikkea sinun tulisi antaa, jotta ravinto olisi täysipainoista ja koira saisi siitä kaiken tarvitsemansa, on parempi käyttää Mush täysravintoja.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.