VAISTO ADULT

MUSHilla on päämääränä valmistaa mahdollisimman hyvää ja monipuolista ruokaa koirille, joka valmistetaan kotimaassa, kotimaisista raaka-aineista. Siksi kaikkien koiranruokien pääraaka-aine on tuore liha.

VAISTO sarjan tuotekehityksessä on ollut toinen haaste: Miten kehittää raaka täysravinto jossa on kaikki tarvittavat ravintoaineet, pelkästään luonnosta löytyvien raaka-aineiden avulla ja vielä niin, että kaikki ravintoaineet tulisivat raaka-aineista eikä lisiä tarvittaisi?

Tätä tavoitetta on mahdoton täyttää, ellei käytä prosessoimattomia, ensiluokkaisia ja pääosin tuoreita raaka-aineita. Se ei myöskään onnistu, jos tuotteessa on täyteaineita, kuten viljaa, perunaa tai vastaavaa. Siksi Vaisto raakaruokasarja on valmistettu tuoreista, kotimaisia raaka-aineista jotka tulevat suomalaisilta perhetiloilta (lukuun ottamatta lohta ja poroa) ja tuotteet valmistetaan tuttuun tapaan Pietarsaaren tehtaalla. Vaistot ovat viljattomia ja täysin lisäaineettomia. Tuoteseloste on tarkempi kun mihin alalla on totuttu, ja siksi löydät koosotumustiedoista ainesosia joita harvemmin tuoteselosteissa näkyy.

Ale!
Varasto loppu
40,70 sis.alv.

Varasto loppu

Ale!
Varasto loppu
64,10 sis.alv.

Varasto loppu

Ale!
Varasto loppu
42,50 sis.alv.

Varasto loppu

Ale!
Varasto loppu
40,00 sis.alv.

Varasto loppu